Mops Kärlek :D :D :D

Heeej alla söta bloggare där ute!
Nu måste jag bara få berätta detta! Jag vill haaaaaaaaaaaa en huuuund :D Har verkligen vart rädd av voppar, men den senaste tiden har jag faktiskt tänkt på att köpa en fin men samtidigt söt och en gullig hund. Mopsar dem är så himla söta åååh vill ha :(. Om någon där ute som dessutom läser min blogg vet någon eller någar som säljer just mops valpar snälla hör av er vore super duper snällt alltså!!!
Vill faktiskt samtidigt hitta någon att älska, och bli älskad av :( Det är så himla svårt att hitta den rätta åhh :( blir galen snart känner mig så ensam.. Vill kunna ha någon att sova i sked med och vakna tillsammans med, men det verkar så himla jävla svårt då alla är så oseriösa!
Jaja, nu har jag gjort nattens sista inlägg på bloggen, nu blir det att sova ska upp om några timmar och jobba :(.
Sov så gott alla söta bloggare :D Natti natti! Muuuuuah på er! (K) (K) (K)

En trist Tisdagskväll :(

Hej alla sötnosar!
Har ej börjat blogga än riktigt nog faktiskt! Men tänkte iaf skriva mitt första inlägg nu här. Hej på er alla iaf! Hoppas alla ni mår bra. Jag har ej börjat blogga pga min fd kille :( Jag älskade han så mkt och vi har gjort slut och det har gått ca 3 månader snart och allt känns så tomt utan han :( ... Har ej kunnat glömma han och det känns så hemst jobbigt :( Han betydde rätt mkt och det gör han nu med, fast vi har gått skilda vägar. Önskar han all lycka framöver från hela mitt hjärta! Han har det mycket, mycket, mycket jobbigt just nu och jag håller tummarna för honom. Iaf nu vet ni varför jag inte har börjat blogga, men nu ska jag försöka blogga lite mer så ni vet vad som sker och händer runt omkring mig. Ha det så bra nu alla bloggare :)
Puss på er (K) Godnatt ..