Saknar :( :(

Kan ej sova :( Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på en massa kärlekslåtar, jag vet klockan är mycket men vad ska jag göra liksom? Kan ej sova eller rättare sagt somna till sömns... Men en ska ni kära bloggare veta där ute just nu rinner mina tårar som bara den. Jag saknar mitt ex, du var något jag extra och någon jag verkligen älskade av hela mitt hjärta! Du ska veta en sak vad det än händer kommer jag alltid att bära ditt namn inombords hos mig sj! Du är så saknad just nu. Hade gjort allt just nu för att få vara med dig, skulle någon erbjuda mig en massa miljoner så skulle jag bara kasta bort allt och bara springa till dig sötnos :( Herregud vad jag saknar dig och våra underbara dagar tillsammans! Kan ej hålla mig just nu gråter som bara den! Vfr vfr vfr tog allt slut? GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD!!! :( Ibland vill jag bara dö, för att älska någon är verkligen något fint! :(

Jaja, ska försöka sova nu iaf!

Sov gott nu alla fina bloggare där ute! Take Care och Godnatt! :/ Pussss .....

Hejsan alla :)

Hejsan alla söta bloggare där ute!
 
Nu är det Söndag, och som vanligt är det en trist dag! Just nu är jag hemma precis vaknat. Var och köpte Pizza nyligen muuums :) Det vart en Indiana med räkor och kyckling och m.m. Förresten så får man iaf säga glad midsommar till alla! Hoppas att ni haft en skön och kul midsommar! Jag har haft det super duper kul med mina underbara vänner! 
 
Idag ska jag ta det lugnt här hemma faktiskt, kanske drar in till stan och fikar med en vän. Men inget är bestämt just nu, känner mig rätt trött dem senaste dagarna har vart fullt upp faktiskt! Men en sak vill jag iaf dela med mig, jag måste köpa en hund inom kort, vet ej men dem senaste tiden har jag vart så förälskad i hundar. Haha :) Men det är jue sant! 
 
Och sen så snart åker jag bort, fan vad najs det ska bli att lämna SVERIGE ett tag! JIPPIIIIII!!!!
 
 
Jaja, nu har jag iaf gjort ett inlägg åt er alla!
 
Ta hand om varandra nu och ha en fortsatt trevlig kväll!
 
Peace :/ 

Dåligt med Sveriges Väder! WTF

Hejsan alla kära och glada!
Idag är det Tisdag, och här sitter man hemma och har det rätt så tråkigt! Men en sak som verkligen är kul det är att fotbolls EM har börjat och det är ju as kul! Jag sj spelar fotboll, och älskar verkligen att se på fotboll synd bara att mitt hemland efter Sverige är ju Turkiet och dem är inte med :( Men men då får man passa på att heja på Sverige! Fast jag såg dem spela igår mot Ukraina och jag vart så missnöjd med spelet för Sverige var absolut inte bra och hoppas det blir ett bättre spel mot England får vi allt hoppas iaf!
Hur är det med er då folket? :) Idag kommer det la inte hända något speciellt om jag inte drar iväg och hittar på något kul iaf :) Kanske ska träffa min vän och dra in till stan till vår fik ställe, men det är iaf inte spikat än speciellt nu när vädret är som den är :( Det regnar och det åskar med åh :( så jäääääävla mobbat att i Sverige ska vädret jämt vara skit oavsett om det är sommar. Säger bara en sak SKIT KLIMAT!!!!!
P.s Snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart blir det SEMESTER TILL TURKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY :) Yaaaay <3<3<3 :D Ska fan sola, FESTA loss och ha allmänt kul faktiskt! Jag behöver komma bort från Sverige ett tag sen!
En sak till till hösten så blir det förmodligen att resa till USAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :) USA HERE I COME!!!
Nu ska jag fortsätta att chilla här hemma! :)
Vi hörs alla söta&glada!
Muuuuuuuuuuuuuuuah Puss puss (K) (K) (K) (L)